• mediation-bij-scheiding

Over ons

Anneloes van Deest

Anneloes is een bevlogen en ervaren (family) mediator, scheidingsadviseur, register-scheidingscoach én EFT- relatietherapeut.  Tevens is ze als trainer verbonden aan de vakopleiding voor mediators, register-scheidingsadviseurs en register-scheidingscoaches. En ze heeft de opleiding tot SCHIP-behandelaar gevolgd. 
Anneloes houdt van mensen en mensen in ontwikkeling vindt zij het allermooist. Anneloes is een warme, open en empathische vrouw. Ze begeeft zich graag onder de mensen en laat iedereen in zijn waarde. Intuïtief voelt zij aan waar het werkelijk om gaat, daar vraagt ze naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Als het om mediation en relatietherapie gaat, kan Anneloes door haar unieke talent en scherpe visie het absolute verschil maken.  

Anneloes luistert actief en herformuleert wat er gezegd word. Hierdoor kan er wederzijds begrip ontstaan en voel je je daadwerkelijk gehoord. Een zeer waardevolle basis om met elkaar goede afspraken te maken. Voor nu en in de toekomst. 

 

Henry van Deest

Henry is een betrokken en deskundige (family) mediator en scheidingsadviseur. Met een grote voorliefde voor inhoudelijke gesprekken, gesprekken die er toe doen. Henry is een mensenmens, al heeft hij het ook nodig om regelmatig de rust op te zoeken.

Van nature bezit Henry over de gave om mensen met elkaar te verbinden, zelfs als dat vooraf onmogelijk lijkt. Als mens is hij geduldig, nieuwsgierig, betrokken en praktisch. Door zijn rustige en betrouwbare uitstraling voel je dat je mag zijn wie je bent, zonder mening en zonder oordeel.

Henry is als geen ander in staat om samen met jullie op zoek te gaan naar de achtergronden van de problemen die er zijn ontstaan om vervolgens ook de overstap te maken naar het vinden van oplossingen. Hierbij helpt hij jullie stap voor stap zodat er weer ruimte komt voor rust. Zodat jullie in staat zijn om goede en weloverwogen beslissingen te nemen. 

Ginny Winkelman

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als fiscalist besloot ze het roer om te gooien en zich om te laten scholen.
Ginny is het best te omschrijven als een warme en daadkrachtige (family)mediator en scheidingsadviseur.
In haar begeleiding en advisering maakt Ginny dankbaar gebruik van haar financiele en fiscale kennis.

Ginny is als geen ander in staat om aandacht te besteden aan het hele gezin. Hierbij helpt ze ouders graag om door de bril van de kinderen te kijken.

Door de daadkracht en de oprechte betrokkenheid van Ginny, is zij de aangewezen mediator en scheidingsadviseur om rust te creëren in complexe situaties. Ginny fungeert daarbij als een baken in een stormachtige periode.

 

 

Dennis de Vries

Hypotheekadviseur

Dennis is sinds 1991 werkzaam als financieel adviseur. Zijn expertise bestaat uit:

·        hypotheekadvies en -bemiddeling
·        pensioenanalyse en -advies
·        financiële planning
·        vermogensbegeleiding

Dennis is  mede-eigenaar van Brain Capital Advies. Een onafhankelijk advieskantoor dat met vrijwel alle beschikbare geldverstrekkers samenwerkt.

Door de nauwe samenwerking kunnen we hét verschil maken. Zodat jullie zeker weten dat de afspraken die jullie tijdens het mediationtraject maken in de praktijk ook uitvoerbaar zijn.

 

Duo-mediation 
Bij duo-mediation begeleiden wij jullie samen tijdens de gesprekken. Deze bijzondere en unieke vorm van mediation kan van grote meerwaarde zijn. Twee mediators horen, zien én weten meer dan één. Daarnaast zien wij in de praktijk dat de dynamiek aan tafel extra in balans is, als er sprake is van een mannelijke én een vrouwelijke mediator. Tijdens het gratis kennismakings- en informatiegesprek bespreken we samen met jullie wat het beste bij jullie en jullie situatie past; duo mediation of reguliere mediation door één van ons beiden. Jullie wens is hierin leidend. 

Onze motivatie

Elk mens wil graag gehoord en gezien worden. Voor de een betekent dit het kunnen en mogen uiten van emoties terwijl een ander liever niet te veel terugkijkt en zich op de toekomst wil richten. Dergelijke veel voorkomende verschillen vragen om goede en deskundige begeleiding.

Ook wij hebben (helaas) een scheiding achter de rug. Wij weten als geen ander hoe pijnlijk een scheiding kan zijn. Het feit dat wij als christen gingen scheiden, bracht extra uitdagingen, twijfels en onzekerheden met zich mee. Onze persoonlijke ervaringen hebben zeker bijgedragen aan onze keuze voor het vak mediation. Vanuit onze kennis én ervaring helpen wij jullie graag om te komen tot oplossingen en afspraken waar jullie beiden achter kunnen staan. Wij werken beide, vol overtuiging vanuit onze christelijke levensvisie.

Kwaliteit en Professionaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Al onze mediators hebben na de opleiding tot mediator ook de vakopleiding tot allround scheidingsadviseur gevolgd. Hierdoor kunnen wij jullie op zowel emotioneel als ook op financieel, fiscaal en juridisch gebied bijstaan en adviseren. Doordat we alle expertise onder één dak aanbieden bespraken jullie een hoop kosten.  Tevens zijn al onze mediators en scheidingsadviseurs geregistreerd in het internationaal register voor mediators. Professionals die in dit register staan ingeschreven voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en procedurevereisten. Ook vallen zij onder het klacht- en tuchtrecht.

Naast Mediator en Registercheidingsadviseur is Anneloes ook gecertificeerd relatietherapeut en als zodanig ingeschreven bij EFT Nederland. Ook is Anneloes licentiehouder van de SCHIP-aanpak. 

Tevens zijn wij lid van de Nederlandse Mediators Vereniging

Voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar de website van het ADR-Register en het ICR Register.

Ik wil een gratis gesprek

   
 • Mediation bij scheiding

  Mediation bij scheiding

  Iedere situatie is uniek en vraagt om een zorgvuldige aanpak, om maatwerk en creativiteit. Dit maatwerk leveren wij graag...

  Lees meer
 • Kinderen in de scheiding

  Kinderen in de scheiding

  Laten we eerlijk zijn; kinderen willen niet dat hun ouders gaan scheiden. Toch is een scheiding niet altijd te voorkomen...

  Lees meer
 • Relatietherapie

  Relatietherapie

  Ben je niet happy in de relatie, maar weet je niet wat te doen? Groeien jullie langzaam uit elkaar en hebben jullie andere...

  Lees meer

Blog

 • Scheiden als Christen - Scheiden en de kerk

  Scheiden als Christen - Scheiden en de kerk

  Geplaatst op: 2024-03-01

  De onmogelijkheid om bij elkaar te blijven versus de onmogelijkheid om te sch...

  Lees meer
 • Overspel binnen het christelijke huwelijk

  Overspel binnen het christelijke huwelijk

  Geplaatst op: 2024-02-16

  Het is alsof de grond onder voeten wegzakt.  Je wereld stort in. Jouw li...

  Lees meer
 • Het alternatief voor kinderalimentatie

  Het alternatief voor kinderalimentatie

  Geplaatst op: 2024-02-02

  Als je te maken krijgt met een scheiding en jullie hebben samen kinderen dan ...

  Lees meer
Lees meer blogs
Scheiden als Christen - Scheiden en de kerk

Scheiden als Christen - Scheiden en de kerk

Geplaatst op: 2024-03-01

De onmogelijkheid om bij elkaar te blijven versus de onmogelijkheid om te sch...

Lees meer
  Lees meer blogs
Overspel binnen het christelijke huwelijk

Overspel binnen het christelijke huwelijk

Geplaatst op: 2024-02-16

Het is alsof de grond onder voeten wegzakt.  Je wereld stort in. Jouw li...

Lees meer
  Lees meer blogs
Het alternatief voor kinderalimentatie

Het alternatief voor kinderalimentatie

Geplaatst op: 2024-02-02

Als je te maken krijgt met een scheiding en jullie hebben samen kinderen dan ...

Lees meer
  Lees meer blogs
 • Clara

  "Ik heb zoveel bewondering voor je werkwijze, je (mensen) kennis en kunde. Je hebt je met hart en ziel ingezet om ons te helpen"

  Clara
 • Eline

  "Al bij het eerste gesprek stelde Anneloes ons erg op ons gemak."

  Eline
 • Erwin

  "Betrouwbaar en met verstand van zaken"

  Erwin
 • Nadien

  "Zo fijn dat er mensen waren die oprecht betrokken waren bij onze situatie"

  Nadien
 • Janny

  "Duidelijke uitleg en zeer goed bereikbaar bij vragen"

  Janny
 • Maarten

  "Ze helpen je echt met alles waardoor ze veel zorgen wegnemen. Geweldig."

  Maarten
 • Jasper

  "Prettige en duidelijke communicatie"

  Jasper
 • Anoniem

  "Hier heb ik geen seconde spijt van gehad."

  Anoniem
 • "Bewaakte de rust"

  Marit
 • "Ik bewonder je rust en daadkracht"

  Marije
 • "Heel hartelijk dank dat je het zo simpel mogelijk allemaal uitlegde"

  Jannet
 • J.

  "Henry, je bent een fijne man die rust uitstraalt. Juist die rust hadden wij zo hard nodig. Je hebt ons stap voor stap door..."

  J.
 • M. de Vroomen

  "Anneloes is een ontzettend prettig persoon en zeer deskundig. Ze heeft oog voor details. Ze weet als geen ander de..."

  M. de Vroomen
 • Mark

  "Anneloes, dankjewel voor je hulp, je inzet en je betrokkenheid. Mede dankzij jou is alles goed geregeld, ook voor de..."

  Mark
 • T en M

  "Onze relatie leek kapot. Als laatste redmiddel probeerden wij relatiemediation. Wat onmogelijk leek is mogelijk geworden;...."

  T en M
 • Paul

  "Zo fijn om door christen geholpen te worden. Henry en Anneloes hadden aan 2 woorden genoeg. Je merkt echt dat ze weten waar..."

  Paul

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.